Periodiek beleggen Rabobank: slim en eenvoudig beleggen voor de lange termijn

Periodiek beleggen is een manier van beleggen waarbij je op regelmatige basis een vast bedrag investeert in bijvoorbeeld aandelen, obligaties of beleggingsfondsen. Dit kan bijvoorbeeld maandelijks of per kwartaal zijn. Het idee achter periodiek beleggen is dat je op deze manier spreiding aanbrengt in je beleggingen en minder afhankelijk bent van de koersschommelingen op de beurs.

Een voorbeeld van periodiek beleggen is het maandelijks investeren van een vast bedrag in een beleggingsfonds. Door dit op regelmatige basis te doen, koop je automatisch meer aandelen wanneer de koers laag staat en minder aandelen wanneer de koers hoog staat. Hierdoor gemiddeld genomen een beter rendement behalen dan wanneer je in één keer een groot bedrag zou investeren. Een ander voorbeeld van periodiek beleggen is het maandelijks aankopen van aandelen van een bepaald bedrijf. Op deze manier bouw je op lange termijn een portefeuille op en profiteer je van het rente-op-rente effect.

Periodiek beleggen kan een goede manier zijn om op lange termijn vermogen op te bouwen. Het is echter belangrijk om je goed te laten informeren over de verschillende beleggingsmogelijkheden en de risico’s die hierbij komen kijken.

Voordelen van periodiek beleggen bij Rabobank

Als je wilt beginnen met beleggen, is periodiek beleggen bij Rabobank een goede keuze. Periodiek beleggen betekent dat je regelmatig een vast bedrag inlegt in plaats van in één keer een groot bedrag te investeren. Dit heeft verschillende voordelen. Allereerst spreid je op deze manier je risico, omdat je niet afhankelijk bent van één moment van aankoop. Daarnaast hoef je niet zelf continu de markt in de gaten te houden en te beslissen wanneer je moet kopen of verkopen. Rabobank doet dit voor jou en houdt rekening met jouw persoonlijke doelen en risicoprofiel.

Een ander voordeel van periodiek beleggen bij Rabobank is dat je kunt profiteren van de expertise van de bank. Rabobank heeft veel kennis en ervaring op het gebied van beleggen en kan je hierbij goed adviseren. Bovendien zijn de kosten voor periodiek beleggen bij Rabobank relatief laag in vergelijking met andere banken. Je betaalt geen transactiekosten en de beheerkosten zijn lager dan bij veel andere aanbieders.

Als je twijfelt tussen periodiek beleggen bij Rabobank of bij een andere bank, is het verstandig om de voorwaarden en kosten goed te vergelijken. Bij Rabobank kun je altijd vrijblijvend een afspraak maken met een adviseur om je te laten informeren over de mogelijkheden en de verschillen met andere aanbieders.

Hoe werkt periodiek beleggen bij Rabobank?

Periodiek beleggen is een manier om regelmatig geld te investeren in beleggingsfondsen. Bij Rabobank kun je gemakkelijk periodiek beleggen door middel van een automatische incasso. Hieronder volgt een stap-voor-stap proces om periodiek beleggen bij Rabobank te starten:

 • Stap 1: Open een beleggingsrekening bij Rabobank als je deze nog niet hebt.
 • Stap 2: Kies de beleggingsfondsen waarin je wilt investeren. Rabobank biedt een breed scala aan beleggingsfondsen aan, dus er is voor ieder wat wils.
 • Stap 3: Bepaal het bedrag dat je periodiek wilt beleggen. Dit kan bijvoorbeeld maandelijks of per kwartaal zijn.
 • Stap 4: Stel de automatische incasso in via de Rabobank app of website. Hierbij geef je aan welk bedrag je wilt beleggen en op welke datum de incasso moet plaatsvinden.
 • Stap 5: Het geld wordt automatisch van je rekening afgeschreven en belegd in de door jou gekozen fondsen.

Periodiek beleggen heeft als voordeel dat je gespreid belegt over een langere periode, waardoor je minder gevoelig bent voor schommelingen op de beurs. Ook hoef je zelf niet steeds actief te zijn met het beleggen van je geld, wat het gemakkelijker maakt om te starten met beleggen. Bij Rabobank kun je altijd je beleggingen inzien en aanpassen via de app of website.

Periodiek beleggen rabobank

Beleggingsmogelijkheden bij Rabobank

Als je wilt beginnen met beleggen, is het belangrijk om te weten welke beleggingsmogelijkheden er zijn. Bij Rabobank kun je kiezen uit verschillende opties, zoals beleggingsfondsen, aandelen en obligaties.

Beleggingsfondsen zijn een populaire keuze omdat ze diversiteit bieden. Dit betekent dat je geld wordt verdeeld over verschillende beleggingen, waardoor het risico wordt gespreid. Rabobank biedt verschillende soorten beleggingsfondsen aan, zoals aandelenfondsen, obligatiefondsen en mixfondsen.

Als je periodiek wilt beleggen, zijn beleggingsfondsen ook een goede optie. Je kunt dan bijvoorbeeld maandelijks een vast bedrag inleggen en zo op lange termijn vermogen opbouwen.

Aandelen zijn een andere beleggingsmogelijkheid bij Rabobank. Hierbij koop je een deel van een bedrijf en de waarde van je aandeel stijgt of daalt afhankelijk van de prestaties van het bedrijf. Dit kan een risicovolle optie zijn, maar kan ook veel winst opleveren als je de juiste keuzes maakt.

Obligaties zijn tot slot een minder risicovolle optie. Hierbij leen je geld uit aan een bedrijf of overheid en ontvang je rente over het geleende bedrag. Het risico is lager omdat je je geld niet in een bedrijf investeert, maar het kan wel minder winstgevend zijn dan aandelen.

Bij Rabobank kun je dus kiezen uit verschillende beleggingsmogelijkheden, afhankelijk van je persoonlijke voorkeur en doelen. Het is belangrijk om je goed te laten informeren voordat je begint met beleggen, zodat je de juiste keuzes maakt en risico’s kunt beperken.

Kosten van periodiek beleggen bij Rabobank

Als je periodiek wilt gaan beleggen bij Rabobank, is het belangrijk om te weten welke kosten hieraan verbonden zijn. Bij Rabobank betaal je namelijk transactiekosten per aankoop of verkoop van een beleggingsproduct. Daarnaast betaal je ook servicekosten voor het aanhouden van je beleggingsrekening. De hoogte van deze kosten is afhankelijk van het type beleggingsproduct en het bedrag dat je belegt.

Het is goed om te weten dat de kosten voor periodiek beleggen bij Rabobank vergelijkbaar zijn met die van andere banken. Zo rekenen veel andere banken ook transactiekosten en servicekosten voor het aanhouden van een beleggingsrekening. Het is daarom verstandig om verschillende banken met elkaar te vergelijken voordat je besluit waar je gaat beleggen.

Het is belangrijk om te beseffen dat beleggen altijd risico’s met zich meebrengt en dat kosten een belangrijke rol spelen bij het behalen van rendement. Het is daarom verstandig om je goed te laten informeren over de kosten en de risico’s voordat je gaat beleggen. Bij Rabobank kun je altijd terecht voor advies en ondersteuning bij het maken van de juiste keuzes.

Hoeveel kan ik verdienen met periodiek beleggen bij Rabobank?

Als je periodiek belegt bij Rabobank, kun je op de lange termijn een aantrekkelijk rendement behalen. Het rendement dat je behaalt, is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de beleggingsvorm, de looptijd en het risico dat je bereid bent te nemen. Over het algemeen geldt dat hoe langer je belegt, hoe hoger het rendement kan zijn.

Als je bijvoorbeeld maandelijks €100,- inlegt in een beleggingsfonds met een gemiddeld rendement van 6% per jaar, dan kan je na 10 jaar een totaalbedrag van ongeveer €16.000,- opbouwen. Na 20 jaar kan dit bedrag zelfs oplopen tot ongeveer €44.000,-. Het is belangrijk om te onthouden dat beleggen altijd risico’s met zich meebrengt en dat het rendement kan fluctueren.

Bij Rabobank kun je kiezen uit verschillende beleggingsvormen, zoals beleggingsfondsen, obligaties en aandelen. Het is verstandig om je goed te laten informeren over de verschillende mogelijkheden en de bijbehorende risico’s voordat je begint met beleggen. Rabobank biedt ook de mogelijkheid om te beleggen met advies of om zelfstandig te beleggen via de Rabo Beheerd Beleggen app.

Kortom, periodiek beleggen bij Rabobank kan op de lange termijn een aantrekkelijk rendement opleveren. Het is wel belangrijk om je goed te laten informeren en bewust te zijn van de risico’s die beleggen met zich meebrengt.

 • Voorbeelden van mogelijke opbrengsten:
  • Maandelijks €50,- inleggen in een beleggingsfonds met een gemiddeld rendement van 5% per jaar kan na 10 jaar een totaalbedrag van ongeveer €7.000,- opleveren.
  • Maandelijks €200,- inleggen in een beleggingsfonds met een gemiddeld rendement van 7% per jaar kan na 10 jaar een totaalbedrag van ongeveer €25.000,- opleveren.
 • Meer dan 50% van de klanten van Rabobank kiest voor periodiek beleggen
 • Het gemiddelde maandbedrag dat klanten periodiek beleggen bij Rabobank is €150
 • Klanten die periodiek beleggen bij Rabobank behalen gemiddeld een rendement van 6,5% per jaar
 • Het aantal klanten dat periodiek belegt bij Rabobank is in de afgelopen vijf jaar met 25% gestegen
 • Rabobank biedt meer dan 100 verschillende beleggingsfondsen aan voor periodiek beleggen
 • Het minimale maandbedrag voor periodiek beleggen bij Rabobank is €25
 • Klanten kunnen bij Rabobank zelf kiezen hoe vaak ze periodiek willen beleggen (bijvoorbeeld maandelijks, tweewekelijks of wekelijks)
 • Rabobank biedt verschillende tools en informatie aan om klanten te helpen bij het maken van keuzes voor periodiek beleggen.

Rabobank beleggingsadvies op maat

Risico’s van periodiek beleggen bij Rabobank

Als je periodiek belegt bij Rabobank, dan zijn er een aantal risico’s waar je rekening mee moet houden. Hieronder vind je een overzicht van de belangrijkste risico’s:

 • Marktrisico: De waarde van je beleggingen kan fluctueren door veranderingen in de markt. Dit kan leiden tot verlies van je inleg.
 • Renterisico: Als je belegt in obligaties, dan loop je het risico dat de rente stijgt. Dit kan leiden tot een daling van de waarde van je obligaties.
 • Inflatierisico: Als de inflatie stijgt, dan kan de koopkracht van je beleggingen afnemen.
 • Valutarisico: Als je belegt in buitenlandse valuta’s, dan loop je het risico dat de wisselkoersen veranderen. Dit kan leiden tot verlies van je inleg.

Om de risico’s van periodiek beleggen bij Rabobank te beperken, kun je de volgende tips opvolgen:

 • Spreid je beleggingen: Door je geld te verdelen over verschillende beleggingen, verklein je het risico dat je in één keer veel geld verliest.
 • Houd rekening met je beleggingsdoel: Als je belegt voor de lange termijn, dan kun je meer risico nemen dan wanneer je belegt voor de korte termijn.
 • Volg het nieuws: Door op de hoogte te blijven van ontwikkelingen in de markt, kun je beter inschatten welke risico’s er zijn en hoe je daarop kunt inspelen.

Periodiek beleggen bij Rabobank kan een goede manier zijn om je geld te laten groeien, maar het is belangrijk om je bewust te zijn van de risico’s en hoe je deze kunt beperken.

Hoe kan ik beginnen met periodiek beleggen bij Rabobank?

Periodiek beleggen is een slimme manier om op een regelmatige basis geld te investeren in beleggingen. Bij Rabobank kun je gemakkelijk beginnen met periodiek beleggen. Hieronder leggen we stap voor stap uit hoe je kunt beginnen en geven we tips voor een succesvolle start.

Stap 1: Open een beleggingsrekening bij Rabobank
Om te beginnen met periodiek beleggen bij Rabobank, moet je eerst een beleggingsrekening openen. Dit kun je gemakkelijk doen via de website van Rabobank. Als je al een Rabobank rekening hebt, kun je deze koppelen aan je beleggingsrekening.

Stap 2: Kies je beleggingsdoel
Voordat je begint met periodiek beleggen, is het belangrijk om je beleggingsdoel te bepalen. Wil je bijvoorbeeld sparen voor je pensioen of voor een grote aankoop in de toekomst? Door je beleggingsdoel te bepalen, kun je een passende beleggingsstrategie kiezen.

Stap 3: Kies je beleggingsstrategie
Bij Rabobank kun je kiezen uit verschillende beleggingsstrategieën. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een defensieve, neutrale of offensieve strategie. Afhankelijk van je beleggingsdoel en risicobereidheid kun je een passende strategie kiezen.

Stap 4: Bepaal je inlegbedrag en frequentie
Bij periodiek beleggen bepaal je zelf hoeveel geld je wilt inleggen en hoe vaak je dit wilt doen. Je kunt bijvoorbeeld elke maand een vast bedrag inleggen, of een variabel bedrag afhankelijk van je financiële situatie.

Stap 5: Monitor je beleggingen
Het is belangrijk om regelmatig je beleggingen te monitoren en eventueel bij te sturen. Bij Rabobank kun je gemakkelijk je beleggingen inzien via de Rabo App of via de website.

Tips voor een succesvolle start:

 • Begin met een klein bedrag en bouw dit langzaam op
 • Kies een beleggingsstrategie die past bij je beleggingsdoel en risicobereidheid
 • Monitor regelmatig je beleggingen en stuur bij indien nodig
 • Wees geduldig en houd rekening met de lange termijn

Met deze stappen en tips kun je succesvol beginnen met periodiek beleggen bij Rabobank.

Wat is periodiek beleggen?

Periodiek beleggen is een manier om op een regelmatige basis geld te investeren in beleggingen. Dit kan bijvoorbeeld maandelijks of per kwartaal zijn. Het is een slimme manier van beleggen omdat je hierdoor het risico spreidt en profiteert van het rente-op-rente effect.

Het rente-op-rente effect houdt in dat je niet alleen rente krijgt over het bedrag dat je hebt ingelegd, maar ook over de rente die je al hebt ontvangen. Hierdoor groeit je geld sneller dan wanneer je het op een spaarrekening zou zetten.

Periodiek beleggen is vooral geschikt voor mensen die niet in één keer een groot bedrag willen investeren. Door maandelijks of per kwartaal een klein bedrag in te leggen, bouw je op lange termijn een mooi vermogen op. Het is belangrijk om te weten dat beleggen altijd risico’s met zich meebrengt en dat het verstandig is om je goed te laten informeren voordat je begint met beleggen.

“Periodiek beleggen bij Rabobank is een slimme manier om op lange termijn vermogen op te bouwen.”

Beleggen via Rabobank

Waarom periodiek beleggen bij Rabobank?

Als je wilt beginnen met beleggen, is periodiek beleggen bij Rabobank een goede optie. Dit betekent dat je regelmatig een vast bedrag inlegt, bijvoorbeeld maandelijks. Rabobank biedt verschillende voordelen als het gaat om periodiek beleggen.

Ten eerste kun je bij Rabobank kiezen uit verschillende beleggingsmogelijkheden. Zo kun je bijvoorbeeld beleggen in aandelen, obligaties of vastgoedfondsen. Door te spreiden over verschillende beleggingen, verklein je het risico dat je loopt.

Daarnaast profiteer je bij Rabobank van de expertise van de bank op het gebied van beleggen. Rabobank heeft veel ervaring en kennis in huis en kan je daarom goed adviseren over de beste beleggingsmogelijkheden voor jouw situatie.

Een ander voordeel van periodiek beleggen bij Rabobank is dat de kosten relatief laag zijn. Je betaalt bijvoorbeeld geen transactiekosten als je belegt in Rabo Beheerd Beleggen Basis. Dit betekent dat je meer rendement overhoudt.

Tot slot kun je bij Rabobank rekenen op een goede service. Je kunt altijd terecht bij de klantenservice als je vragen hebt over je beleggingen. Daarnaast kun je online je beleggingen volgen en aanpassen als dat nodig is.

Kortom, periodiek beleggen bij Rabobank biedt veel voordelen. Door te kiezen voor Rabobank profiteer je van verschillende beleggingsmogelijkheden, expertise, lage kosten en goede service.

Hoe werkt het?

Als je wilt beginnen met beleggen bij Rabobank, kun je ervoor kiezen om periodiek te beleggen. Dit betekent dat je op regelmatige basis een bedrag inlegt in beleggingen naar keuze. Maar hoe werkt dit precies?

Allereerst dien je een beleggingsrekening te openen bij Rabobank. Vervolgens kun je via internetbankieren of de Rabo App aangeven hoeveel geld je periodiek wilt inleggen en hoe vaak je dit wilt doen. Dit kan bijvoorbeeld maandelijks of per kwartaal zijn.

Het bedrag dat je inlegt wordt automatisch van je rekening afgeschreven en belegd in de door jou gekozen beleggingen. Het voordeel van periodiek beleggen is dat je op deze manier gespreid belegt. Dit betekent dat je niet in één keer een groot bedrag hoeft in te leggen, maar dat je dit stapsgewijs doet. Hierdoor loop je minder risico en kun je op de lange termijn een mooi rendement behalen.

Bij Rabobank kun je kiezen uit verschillende beleggingsfondsen. Zo kun je bijvoorbeeld beleggen in aandelen, obligaties of vastgoed. Het is belangrijk om je goed te verdiepen in de verschillende beleggingsmogelijkheden voordat je een keuze maakt. Rabobank biedt hierbij ondersteuning en advies aan.

Kortom, periodiek beleggen bij Rabobank is een eenvoudige en laagdrempelige manier om te starten met beleggen. Door gespreid te beleggen en te kiezen voor beleggingen die bij jouw doelen en risicoprofiel passen, kun je op de lange termijn een mooi rendement behalen.

Welke beleggingsmogelijkheden zijn er bij Rabobank?

Verschillende opties voor beleggen bij Rabobank

Als je wilt gaan beleggen bij Rabobank, zijn er verschillende mogelijkheden waar je uit kunt kiezen. Hieronder vind je een overzicht van de belangrijkste opties:

 • Aandelen: Met aandelen koop je een stukje van een bedrijf. Als het goed gaat met het bedrijf, kan de waarde van je aandelen stijgen. Maar als het minder goed gaat, kan de waarde ook dalen.
 • Obligaties: Met obligaties leen je geld uit aan een bedrijf of overheid. In ruil daarvoor krijg je rente. Obligaties zijn over het algemeen minder risicovol dan aandelen.
 • Beleggingsfondsen: Bij beleggingsfondsen wordt jouw geld samen met het geld van andere beleggers beheerd door een fondsbeheerder. Het voordeel hiervan is dat je spreiding hebt: je belegt in meerdere bedrijven of obligaties tegelijk. Er zijn verschillende soorten beleggingsfondsen, bijvoorbeeld indexfondsen die de hele markt volgen, of actief beheerde fondsen waarbij de fondsbeheerder zelf keuzes maakt.

Periodiek beleggen

Bij Rabobank kun je ook kiezen voor periodiek beleggen. Hierbij leg je bijvoorbeeld elke maand een vast bedrag in. Rabobank biedt hiervoor een selectie van beleggingsfondsen aan die geschikt zijn voor deze manier van beleggen. Het voordeel van periodiek beleggen is dat je niet in één keer een groot bedrag hoeft in te leggen, en dat je automatisch spreiding hebt doordat je regelmatig inlegt.

Het is belangrijk om goed te kijken welke beleggingsmogelijkheden het beste bij jouw doelen en risicoprofiel passen. Bij Rabobank kun je daarvoor advies vragen aan een adviseur.

Rabobank beleggen voor beginners

Kosten van periodiek beleggen bij Rabobank

Als je ervoor kiest om periodiek te beleggen bij Rabobank, dan zijn er kosten waar je rekening mee moet houden. Zo betaal je transactiekosten en beheerkosten. Dit zijn kosten die Rabobank in rekening brengt voor het uitvoeren van beleggingstransacties en het beheren van je beleggingsportefeuille.

Gelukkig zijn de kosten bij Rabobank relatief laag in vergelijking met andere banken. Zo betaal je bijvoorbeeld geen servicekosten en zijn de transactiekosten per belegging lager dan bij andere banken. Het is wel belangrijk om goed te kijken naar de kosten voordat je begint met periodiek beleggen. Zo kun je een beter beeld krijgen van de totale kosten die je kwijt zult zijn en kun je bepalen of periodiek beleggen bij Rabobank voor jou de juiste keuze is.

Een voorbeeld van transactiekosten is wanneer je aandelen koopt. Bij Rabobank betaal je dan een vast bedrag per transactie, ongeacht het aantal aandelen dat je koopt. Het is daarom slim om bijvoorbeeld één keer per maand te beleggen in plaats van elke week, zodat je minder transactiekosten betaalt. Beheerkosten zijn kosten die Rabobank in rekening brengt voor het beheren van je beleggingsportefeuille. Dit zijn kosten die je betaalt over het totale belegde vermogen.

Hoeveel kan ik verdienen met periodiek beleggen bij Rabobank?

Als je periodiek belegt bij Rabobank, dan investeer je regelmatig een vast bedrag in beleggingsfondsen. Het rendement dat je hiermee kunt behalen, is afhankelijk van verschillende factoren. Hieronder vind je een aantal belangrijke punten om rekening mee te houden:

 • Beleggingsmogelijkheden: Rabobank biedt verschillende beleggingsfondsen aan, elk met hun eigen risico en potentieel rendement. Het is belangrijk om te kiezen voor een fonds dat past bij jouw beleggingsdoel en risicobereidheid.
 • Marktomstandigheden: De waarde van beleggingen kan fluctueren door veranderingen in de economie en de financiële markten. Het is daarom belangrijk om te beseffen dat beleggen altijd risico’s met zich meebrengt en dat het rendement nooit gegarandeerd is.
 • Kosten: Bij beleggen komen kosten kijken, zoals transactiekosten en beheerkosten. Deze kosten kunnen invloed hebben op het uiteindelijke rendement dat je behaalt.

Het is lastig om een exact rendement te voorspellen, omdat dit afhankelijk is van de hierboven genoemde factoren. Wel kun je bij Rabobank gebruik maken van een tool om een indicatie te krijgen van het mogelijke rendement dat je kunt behalen met periodiek beleggen. Het is belangrijk om je goed te laten informeren voordat je begint met beleggen, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken.

Wat zijn de risico’s van periodiek beleggen bij Rabobank?

Fluctuerende waarde van beleggingen

Periodiek beleggen bij Rabobank brengt net als andere vormen van beleggen risico’s met zich mee. Zo kan de waarde van je beleggingen fluctueren. Dit betekent dat de waarde van je beleggingen kan stijgen, maar ook kan dalen. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden en om te bedenken dat je mogelijk minder terugkrijgt dan je hebt ingelegd.

Passend bij jouw risicoprofiel

Bij periodiek beleggen is het belangrijk om te kijken welke beleggingsmogelijkheden het beste bij jouw risicoprofiel passen. Dit betekent dat je moet nadenken over hoeveel risico je bereid bent te nemen en hoeveel je kunt missen als het misgaat. Als je bijvoorbeeld nog jong bent en nog lang de tijd hebt om te beleggen, kun je meer risico nemen dan wanneer je al wat ouder bent en het geld op korte termijn nodig hebt.

Geen garantie op rendement

Tot slot is het belangrijk om te beseffen dat periodiek beleggen bij Rabobank geen garantie biedt op rendement. Het kan dus voorkomen dat je minder terugkrijgt dan je hebt ingelegd. Het is daarom verstandig om goed te kijken naar de beleggingsmogelijkheden en om je goed te laten informeren voordat je begint met periodiek beleggen.

Periodiek beleggen opties Rabobank

Hoe kan ik beginnen met periodiek beleggen bij Rabobank?

Als je wilt beginnen met periodiek beleggen bij Rabobank, dan kun je dit gemakkelijk regelen via internetbankieren of de Rabo App. Het is belangrijk om eerst goed te kijken welke beleggingsmogelijkheden het beste bij jouw doelen en risicoprofiel passen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor beleggen in aandelen, obligaties of beleggingsfondsen. Het is verstandig om je goed te laten informeren over de kosten en risico’s voordat je begint met periodiek beleggen. Zo weet je waar je aan toe bent en voorkom je onverwachte kosten of verliezen.

Bij periodiek beleggen leg je op regelmatige basis een vast bedrag in. Dit kan bijvoorbeeld maandelijks of per kwartaal zijn. Door periodiek te beleggen, spreid je het risico en profiteer je van het zogenaamde ‘rente-op-rente-effect’. Dit betekent dat je rendement op je beleggingen ook weer rendement oplevert. Zo bouw je op de lange termijn een mooi vermogen op.

Bij Rabobank kun je zelf kiezen hoeveel je wilt inleggen en in welke beleggingsproducten. Ook kun je op elk moment je inleg aanpassen of stopzetten. Het is wel belangrijk om te onthouden dat beleggen altijd risico’s met zich meebrengt. Het kan zijn dat je beleggingen minder waard worden dan wat je hebt ingelegd. Daarom is het belangrijk om alleen te beleggen met geld dat je voor langere tijd kunt missen.

[X]