Beleggen met NN Beheerd: onze ervaringen en resultaten

Als beginnende belegger is het belangrijk om de juiste keuze te maken voor een beheerder van je vermogen. Er zijn talloze aanbieders op de markt, elk met hun eigen sterkte en zwakte. In dit artikel bespreken we onze ervaringen met NN Beheerd, een van de grootste aanbieders van beleggingsdiensten in Nederland. We geven uitgebreide uitleg over hun aanbod, de kosten, de prestaties en de service die zij bieden. Hierdoor kunt u een weloverwogen keuze maken of NN Beheerd bij u past.

Wat biedt NN Beheerd

NN Beheerd biedt een breed scala aan beleggingsmogelijkheden, van individuele aandelen tot beleggingsfondsen en vermogensbeheer. Ze hebben een uitgebreide selectie van fondsen, waaronder eigen fondsen en fondsen van andere aanbieders. NN Beheerd biedt ook verschillende vermogensbeheeroplossingen, waaronder een automatisch vermogensbeheerprogramma genaamd “NN InvestEase” en persoonlijk vermogensbeheer.

Kosten van NN Beheerd

Een belangrijk aspect om rekening mee te houden bij de keuze voor een beheerder is de kosten. NN Beheerd is in dit opzicht vergelijkbaar met andere aanbieders. Er zijn kosten verbonden aan het kopen en verkopen van fondsen en beleggingsproducten, en er zijn beheerkosten voor vermogensbeheer. Deze kosten kunnen variëren, afhankelijk van de oplossing die u kiest. Informatie over de specifieke kosten kunt u vinden op de website van NN Beheerd of door contact op te nemen met hun klantenservice.

Prestaties van NN Beheerd

Een ander belangrijk aspect om te overwegen bij de keuze voor een beheerder is hun prestaties. NN Beheerd heeft in het verleden goede prestaties geleverd, met een aantal van hun fondsen die bovengemiddeld hebben gepresteerd. Dit is echter geen garantie voor de toekomst. Het is altijd verstandig om de prestaties van een fonds of vermogensbeheeroplossing te bekijken voordat u besluit te beleggen.

Service van NN Beheerd

Naast prestaties en kosten, is het ook belangrijk om te overwegen hoe goed de service van een beheerder is. In onze ervaring is de service van NN Beheerd uitstekend. Ze bieden een gebruiksvriendelijke website waarop u gemakkelijk informatie kunt vinden over hun aanbod en prestaties. Bovendien hebben ze een professioneel en vriendelijk team van medewerkers die u kunt bereiken via telefoon of e-mail. Ze staan klaar om u te helpen bij vragen of problemen en geven heldere en volledige antwoorden.

Aanbevelingen

Naast onze eigen ervaringen met NN Beheerd, is het ook verstandig om onafhankelijke reviews te lezen voordat u een beslissing maakt. Websites zoals “Beleggers Belangen” of “Morningstar” bieden objectieve beoordelingen van beheerders en hun producten. Zo kunt u een weloverwogen beslissing maken, die aansluit bij uw persoonlijke situatie en beleggingsdoelen.

Het is ook aan te raden om uw verwachtingen en risicotolerantie te bepalen voordat u begint met beleggen. NN Beheerd biedt verschillende oplossingen die kunnen variëren van defensief tot offensief beleggen. Bepaal welke oplossing het beste bij u past en houdt rekening met de mogelijkheid van verlies.

Tot slot is het belangrijk om te onthouden dat beleggen altijd een langetermijninvestering is. Het is belangrijk om geduld te hebben en te blijven volhouden, ook als er tijdelijke tegenvallende resultaten zijn. Door het aanhouden van een beleggingsstrategie op de lange termijn, kunt u de kans op een positief rendement vergroten.

Met deze informatie in gedachten, hopen we dat u een weloverwogen keuze kunt maken voor NN Beheerd of een andere beheerder. Wij wensen u veel succes met uw beleggingsavontuur!

Leave a Comment